Webinar Nieuwe Businessmodellen

12 november 2020 Kennis delen

Aanmelden kan hier!

Instellingen en makers in de cultuursector passen zich in verschillende snelheden aan aan de mogelijkheden van de digitale transformatie. In tijden van de huidige covid-19-crisis moet dit onverwacht sneller en met meer focus. In dit gratis webinar gaan we in op de waarde en het gebruik van businessmodellen in de digitale transformatie.

In de managementprogramma’s van de DEN Academie geven we managers handvatten om nieuwe en gerichte keuzes in het digitale domein op strategisch niveau vorm te geven om deze door te ontwikkelen in nieuwe businessmodellen.

In het webinar van 16 december geeft Bert van Loon, een onafhankelijke innovatiestrateeg, als relatieve buitenstaander zijn visie op de waarde en het gebruik van businessmodellen in de digitale transformatie én in tijden van crisis. Ontwikkelaars van nieuwe digitale of hybride businessmodellen binnen de cultuursector presenteren hun zoektocht en resultaat.

Tot slot voeren we het gesprek met jullie, de deelnemers aan het webinar, Bert van Loon en de overige gasten. Aan het einde van het roerige jaar 2020 word je geïnspireerd om in 2021 je focus aan te scherpen. Het webinar wordt gemodereerd door Maaike Verberk, directeur van DEN en trainer in de DEN Academie.

Datum: 16 december 2020
Tijd: 16.00 – 17.00 uur (met uitloop van max. 30 minuten voor gesprek met panel en deelnemers)
Kosten: gratis